tirsdag den 23. oktober 2012

Ny server - service lukker midlertidigt

Da vi oplever en stigende brug af vores services, ser vi det som en naturlig nødvendighed at være på forkant med opdateringer og udbygninger af vores servere. Derfor har vi i den kommende weekend planlagt en omstrukturering af vores services til en ny og forbedret server, som med garanti vil forbedre brugeroplevelsen og den daglige brug af TimeRegistrering.dk.
Vores mål er at skabe en service som reagerer og responderer hurtigere end den eksisterende. Vi lukker derfor ned for serverne fra fredag d. 26 okt. kl. 22 til og med søndag d. 28 okt. kl. 20. I vil herefter kunne tilgå jeres administratorprofiler og timeregistrere på TimeRegistrering.dk på normal vis. Det betyder derfor, at I IKKE kan anvende TimeRegistrering.dk's services i det omtalte tidsrum.

Husk at jeres brugere altid kan registrere frem eller tilbage i tiden hvis nødvendigt.

Vi udvikler selvfølgelig stadig på systemet, og modtager altid gerne forslag fra jer brugere. I den sidste tid har vi dog haft fuld fokus på vores kommende omstrukturering, og har derfor skudt nye udviklingstiltag lidt foran os. I den kommende tid skulle vi dog igen være klar til at sætte fokus på ændringsforslag til systemet, såfremt vi skønner at eventuelle forslag vil være til gavn for alle brugere.

Hvis I har nogle spørgsmål til processen mm. er I velkommen til at skrive til os på info@timeregistrering.dk

Med venlig hilsen Teamet bag TimeRegistrering.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar